tiistai 19. maaliskuuta 2013

SGS2 saa vieläkin uuden päivityksen?



SamMobile kertoo saaneensa käsiinsä listan, josta ilmenee Samsungin tämänhetkiset päivityssuunnitelmat nykyisten Android-mallien suhteen. Kyseessä on sivuston mukaan alustava lista, jonka muutokset ovat siis mahdollisia. Listaa ei ole vahvistettu Samsungin suunnalta, mutta sen takaa löytyy luotettava sisäpiiriläinen. Sivuston keräämät tiedot antavat varsin valoisan kuvan Samsungin nykyisen Android-malliston tulevaisuudesta, erityisesti lippulaivamallien osalta. Esimerkiksi Galaxy S II:n pitäisi saada vielä päivitys Android 4.2.2 Jelly Bean -versioon. 

Se on aikaisemmin päivittynyt jo 2.3-versiosta 4.0:aan ja aivan hiljattain 4.1-versioon. Samainen päivitys olisi tulossa myös muun muassa
 Galaxy S III mini-, Galaxy S Advance-, Galaxy Xcover 2- ja Galaxy Note -laitteille. Kevään aikana todennäköisesti julkistettava Android 5.0 -alusta olisi luvassa puolestaan useille nykyisille lippulaivoille, kuten Galaxy S III:lle ja Galaxy Note II:lle. Luonnollisesti kyseinen versio on tulossa myös keväällä kauppoihin saapuvalle Galaxy S4:lle, joka loikkaa markkinoille suoraan Android 4.2.2 -käyttöjärjestelmällä.

Lähde: Mobiiliblogi(SamMobile)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi tähän...