sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Huawei Ascend P2 tarjoaa hurjia nopeuksia mobiiliyhteyksiin


Maailman johtavien matkapuhelinvalmistajien kastiin noussut Huawei on esitellyt Barcelonan Mobile World Congress 2013 -messuilla uuden Ascend P2 -puhelimen. Sen erikoisuuksiin lukeutuu markkinoiden nopeimpiin kuuluva mobiiliyhteys. Puhelin tukee LTE Cat4 -yhteyttä, jolla päästään Huawein mukaan jopa 150 Mbps:n latausnopeuksiin. Uutukainen perustuu Android 4.1.2 -käyttöjärjestelmään ja kiinalaisvalmistajan Emotion UI -käyttöliittymään. Suorittimesta löytyy potkua neljän 1,5 gigahertsin ytimen verran ja RAM-käyttömuistia on yksi gigatavu. Sisäistä tallennustilaa puhelin tarjoaa 16 gigatavua. Akun kapasiteetti on 2420 mAh:ta. 
Kosketusnäyttö on Ascend P2:ssa kooltaan 4,7 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä. Näyttö osaa kalibroida itsensä valaistuksen mukaan, joka takaa hyvät katseluominaisuudet kaikissa olosuhteissa. Mainittavan arvoista on myös se, että näyttö toimii hansikkaat kädessä. 
Puhelin on vain 8,6 millimetriä paksu. Sen etupaneelissa on 1,2 megapikselin kamera ja takana 13 megapikselin kuvausväline. Huawei Ascend P2 saapuu Euroopassa myyntiin toisen vuosineljänneksen aikana. Valmistaja ilmoittaa sen hinnaksi 399 euroa.

Lähde: Mobiiliblogi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi tähän...