maanantai 22. huhtikuuta 2013

Samsung tuo Galaxy Mega 6.3:n Suomeen




Onko tavallinen älypuhelin liian pieni? Etkö halua kuitenkaan kantaa mukana tablet-kokoluokan laitetta? Samsungilta on tulossa juuri oikea laite tarpeisiisi. Kyseessä on tietenkin vastikään esitelty Galaxy Mega 6.3. Se saapuu Suomeen touko-kesäkuun aikana 599 euron suositushinnalla mustana ja valkoisena. 
Samsungin mukaan uutuus on järkevä vaihtoehto kuluttajille, jotka haluavat kantaa vaivattomasti mukanaan isoruutuista laitetta. Valmistaja kehuu Galaxy Mega 6.3:n kulkevan mukana kuin älypuhelin, mutta tarjoavan tablettia vastaavan katselukokemuksen. Näin mukana ei tarvitse kantaa useita eri laitteita.
Uutuus on varustettu ominaisuudella, jossa näytön tarjoama pinta-ala voidaan jakaa kahtia. Toisin sanoen samassa näkymässä on mahdollista ajaa kahta sovellusta yhtä aikaa. Laitteen näyttö on kooltaan 6,3 tuumaa ja tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä. Galaxy Mega 6.3 perustuu Android 4.2 Jelly Bean -käyttöjärjestelmään. Sen sisällä hyrrää 1,7 gigahertsin neliydinsuoritin. RAM-käyttömuistia on tarjolla 1,5 gigatavua. Muita ominaisuuksia ovat kahdeksan megapikselin kamera, LTE, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, NFC, microSD-muistikorttipaikka ja kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila.
Uutukaisen strategiset mitat ovat 167,6 x 88 x 8,0 millimetriä ja akussa riittää kapasiteettia 3200 milliampeeritunnin verran.
Lähde: Mobiiliblogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita kommenttisi tähän...